U bent hier: Nieuws
Actueel overzicht leegstandKaartweergaveslide4Detailpagina

Pandenbank van Tilburg online: wat staat er in het stadshart te koop? vrijdag 18 maart 2016

Het Tilburgse Ondernemersfonds heeft een tweetrapsraket gelanceerd om de binnenstad op de kaart te zetten. Enerzijds is er sinds donderdag een 'bidbook' (waarin de acht deelgebieden van de stad worden uitgelicht), anderzijds zijn de te koop en te huur staande panden verzameld in een online Pandenbank.

Lees verder

Meer leegstand in centrum Helmond dan gemiddeld donderdag 17 maart 2016

Het zijn bedrijven waar de doorsnee shopper nog nooit van heeft gehoord. Je hebt er ook geen idee van als je door de Veestraat slentert. Niet de gewone man, maar enorme pensioenfondsen en nog grotere investeringsmaatschappijen bezitten de panden in de Helmondse winkelstraat.

Lees verder

Leegstand in centrum Emmen bedraagt ruim 10 procent donderdag 17 maart 2016

Het aantal vierkante meters aan winkeloppervlakte dat in het centrum van Emmen in 2015 heeft leeg gestaan, is 10,6 procent. Dat blijkt uit cijfers van het Planbureau voor de Leefomgeving.

Lees verder

Posteractie stelt leegstand Bredase binnenstad aan de kaak zaterdag 12 maart 2016

Het politieke gezelschap ROOD (jongeren van de SP) heeft In de nacht van woensdag op donderdag actie gevoerd tegen winkelleegstand in de binnenstad van Breda.

Lees verder

Nieuwe service voor ondernemers Nijmegen: ‘Pandenbank’ en bidbook. donderdag 10 maart 2016

Nijmegen heeft sinds kort een eigen 'bidbook'. Dit is een overzicht van alles wat de stad te bieden heeft. Met mooie foto's van de stad en cijfers over bezoekersaantallen en inwonersgroei, moet het bidbook Nijmegen aantrekkelijker maken voor ondernemers.

Lees verder